Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3, 8 Milyon Adet Satışa Ulaştı

Borderlands 3'ün satış rakamları açıklandı.

Borderlands 3, Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan, aksiyon rol yapma FPS oyunudur. 13 Eylül 2019 yılında çıkan oyun Epic Games Store‘da yayınlandı. Yayıncı firmanın yaptığı açıklamaya göre Borderlands 3 satışları çıktığı günden itibaren 8 milyon adet satışa ulaştı.

Borderlands 3 8 Milyon Adet Satışa Ulaştı

Uzun bir aradan sonra, Borderlands yeni oyunu ile geçtiğimiz yıl Eylül ayında oyun dünyasına geri döndü. Açıklanan son mali sonuçlarda Take-Two Interactive, birim miktarda Borderlands 3’ün 8 milyon adet sattığını söyledi. Ayrıca Borderlands 3’ün çıkması ile birlikte önceki seri olan Borderlands 2‘nin de satışları oldukça yükseldi.

Oyun, kullanıcıların geri dönmesini sağlamak için çıkış yaptığı günden itibaren düzenli olarak güncelleme ve yenilik alıyor. Bu yüzden Borderlands 3 şüphesiz önümüzdeki dönemlerde de satmaya devam edecektir. Oyunun şu anda sadece Epic Games Store üzerinden satıldığını göz önünde bulundurursak mevcut sözleşmesi bittiğinde ve diğer platformlara geldiğinde satış potansiyelini arttırması olası.

Borderlands 3, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia ve PC sürümleri için oynanabiliyor. Ayrıca bazı söylentilere göre oyunun yeni bir serisi için çalışmalara başlanmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.