Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3, 3 Milyon Satışlarını Geride Bıraktı!

Borderlands 3'ün satış adedi 3.3 milyon olarak duyuruldu.

Duyurulduğu günden bu yana çeşitli haberlere konu olan yapım günümüzde konsol ve bilgisayar platformunda ilgiyle oynanmaya devam eden Borderlands 3’ün satış rakamlarına dair bazı detaylar gündeme geldi.

Borderlands 3 3 Milyon Satışlarını Geride Bıraktı 2

Borderlands 2’nin satışlarını da önemli bir ölçüde artıran Borderlands 3 günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Fiyatı ile cepleri yakan oyun dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayran kitlesine sahip olurken aynı başarıyı satış rakamlarında da görmek mümkün. Sayısız silahın ve eşsiz aksiyon sahnelerinin yer aldığı yapım yayınlandığı günden bu yana 3 milyondan fazla kopya satışı gerçekleştirmiş.

GamingBolt’un haberine göre Borderlands serisinin en çok beklenen oyunu olan 3’ncü oyun serinin en geniş ve en iyi oyunu olarak 13 Eylül’de lansmana çıkarken oyunun satış rakamları da beklentileri karşılamış. Habere göre oyun yayınlandığı günden bu yana tüm platformlarda toplamda 3 milyondan fazla satış gerçekleştirmiş.

SuperData Arcade’den elde edilen bilgilere ile oyunun satış adedi toplamda 3.3 milyon adeti bulmuş. Bilgisayar sürümünü Epic Store’da piyasaya süren oyunun bilgisayar satışları oldukça başarılıymış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.