Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blue Protocol Kapalı Beta Davetleri Başladı

Blue Protocol kapalı betasının davetleri oyunculara gönderilmeye başlandı.

Bandai Namco, kapalı beta testi davetiyeleri bu sabah yayınlanmaya başladıkça, oyuncuların e-posta gelen kutularını yenilemeye başlaması gerektiğini resmen doğruladı. Beta sürümüne erişenler bir arkadaşınızı da davet edebilecek.

Blue Protocol Kapalı Beta Davetleri Başladı 1

Bandai Namco‘dan gelecek bir anime MMORPG olan Blue Protocol, Nisan 2020’nin sonlarında kapalı teste ev sahipliği yapacak . Test için önceden başvuru yapanlar artık Blue Protocol, Twitter’dan bu yana e-posta gelen kutularını yenilemeye başlamalı, geliştiriciler davetlilerin resmi olarak onayladığını doğruladı. çünkü test şimdi başlıyor.

Bu, teste katılmak için seçilen şanslılardan biriyseniz, bugün veya önümüzdeki birkaç gün içinde davetinizi almanız gerektiği anlamına gelir. Beta anahtarına sahip olanlar, bir arkadaşını teste katılmaları için davet edebilecekler. Maalesef davet sadece bir arkadaşınızla sınırlı olduğu için iki arkadaşınızla parti yapamayacaksınız, bu da biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

Blue Protocol kapalı beta testi resmi olarak 23 Nisan‘da başlayacak ve 26 Nisan 2020‘ye kadar sürecek. Zaten bildiğiniz gibi beta ve tam oyun sadece PC’de mevcut olacak.

Mavi Protokol henüz bir çıkış tarihi alamadı ancak oyunun bu yıl bir aralığına ancak Japonya’ya ulaşması gerektiğini varsayalım. Geliştiriciler , henüz henüz batı oyuncuları için çıkış yapacağı doğrulamıştı, ancak henüz hiçbir şey resmi olarak açıklanmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.