Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blizzcon 2016′ da Hodor Dj’ lik Yapacak

Blizzcon 2016' da Hodor abimiz de geliyormuş. Herkes bir tarafa bu adam bir tarafa. Saygımız sonsuz Hodor' a

Hold the Door!
Hol the Door!
HoltDoor!
HolDor!
Hodor!
Game of Thrones’ un tek bir replik ile hafızalarımızda yer edinmesini sağlayan muhteşem karakter Hodor’ u canlandıran Kristian Nairn, her sene muhteşem şovlara imza, atan bu sene 25. yılı şerefine özel gösteriler hazırlayan Blizzcon 2016′ da uzun bir DJ performansı sergileyecek. Bilmeyenleriniz için çokça sevdiğimiz Hodor, gerçek hayatta, özellikle İngiltere’ de bir hayli ünlü bir DJ. Blizzcon’ da Blizzard’ ın her see kendi oyunları için hazırlamış olduğu bir fuar. World of Warcraft, Diablo, Starcraft gibi efsanevi serilerin sahibi Blizzard, bu sene şirket olarak kuruluşunun 25. ylını ve Diablo serisinin 20. yılını da kutluyor. Bunun için zaten her sene muhteşem geçen fuara, birçok ünlü ismi de getirerek, unutulmaz an sayısını artırmaya çalışıyor.
blizzcon
Birçok yeni oyunun duyurulması beklenen fuarda, Diablo’ nun 20. yılı şerefine, Diablo 4 gibi bir oyun gelir mi bilinmez ama kesinlikle bir Diablo içeriği bekleniyor. Ayrıca, World of Warcraft: Legion’ un güncellemeleri hakkında da bilgilerin paylaşılacağını düşündüğümüz fuarda, bir sürpriz ile yeni bir Warcraft filminin temellerinin atılabilme ihtimali de bulunuyor. Ne olursa olsun, bildiğimiz bir şey var ki, Blizzard, unutulmayacak bir fuar sunmaya çalışacak bu sene.
4 Kasım’ 2016′ da DJ gösterisi sergileyecek  Kristian Nairn, bu gösteride, kendi özel parçaları ile birlikte, Blizzard oyunlarının efsanevi parçalarına da yer verecek. 4 – 5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Blizzcon’ u kaçırmamanızı öneririz.
blizzcon-1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.