Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blizzard Oyuncuların Yüzünü Güldürecek!

Blizzard, Overwatch oyuncularına beş kış yağma kasası dağıtacak.

Birbirinden kaliteli oyunların yayıncısı ve geliştiricisi olan Blizzard milyonlarca oyuncunun kalbinde taht kurmaya devam ediyor.

Blizzard Oyuncuların Yüzünü Güldürecek 2

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Overwatch her aldığı güncellemeler ile de oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Blizzard yeni yıl hediyesi olarak oyunculara ücretsiz yağma kasası dağıtacakmış. Blizzard yıl boyunca Overwatch oynayan oyuncularına şükranlarını sunmak için 25 Aralık 2018 – 3 Ocak 2019 tarihleri arasında oyuna katılan tüm oyunculara beş ücretsiz kış yağma kasası verecekmiş. Oyuncuların belirtilen tarihler aralığında oyuna giriş yapmaları ile beş kış yağma kasasına sahip olacaklar.

Blizzard belirtilen hediye kasaları Overwatch’un yıllık  Kış Harikalar Diyarı adlı etkinliği ile dağıtılacak. Belirtilen yağma kasaları içerisinde nadir skinler, spreyler ve daha fazlası yer alacak. Kutular içerisindeki hediyeler rastgele olarak karşımıza çıkacak. Yani arkadaşınıza çıkan bir ürün size çıkmayabilir. 3 Ocak’a kadar oyuna giriş yapan tüm oyuncular beş farklı kış haritasının sahibi olacaklar. Hediye olarak oyunculara sunulacak olan kutular tamamen ücretsiz olacak.

Etkinlik içerisinde de oyunculara kış temalı ürünler ve içerikler sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.