Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blizzard, Bedava StarCraft II Dağıtıyor

Blizzard, bedava oyun dağıtıyor. Bunu neden yapıyor bilinmiyor. Ancak, birçok kişinin hesabına StarCraft II eklenmiş. Siz de Battle.net hesabınıza girip bir test edin.

Blizzard’ın Warcraft evreninden sonra en güzel serilerinden olan Starcraft serisinin son oyunu StarCraft II: Wings of Liberty, bazı oyuncularda durduk yere birden aktif olmaya başladı. RTS oyunlar arasında dünyanın en iyilerinden birisi olan StarCraft II’nin oyunculara ücretsiz olarak dağıtılması neyden kaynaklanıyor, şu an için kimse bilmiyor.

Blizzard’mı hediye veriyor yoksa Battle.net’de bir hata sonucu mu bu oyunlar dağıtıldı. Bu konuda kesin bilgiyi alabilmek için Blizzard’ın açıklama yapmasını beklememiz gerekiyor.

2C01EB1027814BB7FF16A15272E1B2DEF9FDEEC3

Aslında bu haber, ilk başta forumlarda dolaşmaya başlayınca yeni olanların yanlış anlaması olarak kabul edildi. Çünkü, StarCraft II bütün oyunculara Arcade modunu ücretsiz olarak sunuyor. Ancak bir süre sonra, bu durumla karşılaşan çeşitli oyuncuların, StarCraft II: Wings of Liberty’nin hediye edildiği görselleri atınca durum anlaşılmış oldu.

Bu hediyelerin neden kaynaklı olarak dağıtıldığı bilinmiyor. Ancak, sizin de hesabınızda paylaşılmış olabilir. Belki de belirli aralıklar oyuna girenlere çeşitli hediyeler vermek için de yapılmış olabilir.  Dünyanın en başarılı RTS oyunlarından StarCraft II’yi bedava alıp almadığınızı öğrenmek için Battle.net hesabınıza girip kontrol etmeniz yeterli.

StarCraft II: Legacy of the Void Opening Cinematic

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.