Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blair Witch 3 Aralık’ta PlayStation 4’e Gelecek!

Blair Witch'in PlayStation 4'e geleceği tarihi 3 Aralık olarak duyuruldu.

30 Ağustos 2019’da PC ve Xbox One platformu için lansmana çıkan Blair Witch şu sıralar PlayStation 4 platformu için gün sayıyor. Oyuncuların beklentisini karşılayamayan yapım PS4 platformuna hatalarından arınmış olarak gelecek.

Blair Witch 3 Aralık’ta PlayStation 4’e Gelecek 2

Bloober Team tarafından geliştirilen ve yayınlanan Blair Witch tek oyunculu olarak Xbox One ve PC platformunda oynanmaya devam ediyor. Psikolojik korku türünde bir oyun olarak lansmana çıkan ve oyuncuları sürükleyici bir maceraya götüren yapım PlayStation 4 platformuna gelmeye hazırlanıyor.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Blair Witch 3 Aralık 2019’da PlayStation 4 platformu için piyasaya sürülecekmiş. Steam üzerinde ‘karışık’ olarak değerlendirilen yapım PS4 platformuna hatalarından arınmış bir şekilde çıkış yapacakmış. Yayınlandığı günden bu yana hatalar ile boğuşan ve oyuncuları bir türlü tatmin edemeyen yapım, diğer platformlarla aynı içeriklere sahip olarak PS4 oyuncularına sunulacak.

Bunlara ek olarak PS4 oyuncularına Good Boy adında bir pakette sunulacak. Oyuncular bu paket ile köpeklerini kişiselleştirebilecek, oyun içi duvar kağıtları edinebileceklermiş. Good Boy paketi PS4 sürümü içerisinde oyunculara ücretsiz olarak verilirken, Xbox One ve PC platformu için ayrı bir genişleme paketi olarak satılacakmış.

Blair Witch - PlayStation 4 Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.