Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blade and Soul İçin Yeni Sınıf Yolda

Eternal Night güncellemesinin ardından Blade and Soul'a yeni bir sınıf daha ekleniyor.

Popüler MMORPG oyunu Blade and Soul’un Güney Kore web sitesinde ‘New Update’ yani ‘Yeni Güncelleme’ adıyla bir tanıtım görseli yayınlanırken, yeni sınıfa da göz kırpıldı. Görselde sizin de göreceğiniz üzere yeni sınıfın silüeti arkaplanda yer alıyor ve elinde devasa bir kılıç bulunuyor. Bu da akıllara Final Fantasy VII’deki Buster Sword’u getirdi.

Blade and soul icin yeni sinif yolda 1

Şu sıralar Blade and Soul’un Reddit forumlarında da çokca söylenti, spekülasyon dönüp duruyor. Popüler bir teoriye göre yeni sınıf Warrior – Savaşçı türünde olacak ve önümüzdeki Haziran ayında oyuncuların beğenisine sunulacak. Henüz duyurulmayan bu sınıfın da Jin ve Gon ırklarıyla bağlantılı olacağı iddia ediliyor. Ayrıca ‘datamining’ sonuçlarına göre Jin ve Lyn sınıflarına bir Archer – Okçu sınıfı da gelecek.

Buna rağmen NCSoft Korea şu anda güncelleme hakkında sessiz kalmaya devam ediyor ve herhangi bir bilgi paylaşmıyor. Dolayısıyla Blade and Soul’da tam olarak neler olacağını henüz bilmiyoruz. Fakat şu bir gerçek ki artık Blade and Soul’a en kısa sürede yeni bir sınıfın daha ekleneceğini biliyoruz.

Blade & Soul: Eternal Night Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.