Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Paradox Başlangıç Rehberi

Black Paradox isimli oyunda işinize yarayacak bazı taktikler öğreneceksiniz.

Black Paradox, oldukça farklı bir nişancı oyunudur. Her görsel, müzik, mermiler, kişilik ve stil olarak farklıdır. Burada aşamalardan geçmek, mümkün olduğunca fazla hasar vermek ve o sinir bozucu mermilerden kaçmak için ihtiyacınız olan şeylerden bahsedeceğiz. Black Paradox’ta ilerlemek için bilgi kadar becerilere de ihtiyacınız var ve bu kılavuzla yolun çoğunu orada bulacaksınız.

Black Paradox Başlangıç Rehberi isimli konumuzda oyunda işinize yarayacak gerçekten güzel temel bilgiler öğreneceksiniz. Bu sayede oyunda herhangi bir zorluk yaşamadan ilerleyebileceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim.

Black Paradox baslangic rehberi 2

Black Paradox Başlangıç Rehberi

Uzayda uçarken, mermilerden kaçarken ve düzinelerce defa ateş ederken, silahlar emrindeki en önemli şey olacak. Neyse ki, Black Paradox’un çok sayıda silahı var. Ne yazık ki, temel silahınız en iyisi değil. Bunun yerine, bir aşamada mümkün olan en kısa sürede bir silah yükseltmesi kazanmanız gerekecek. Genellikle aşama başına en az bir rastgele silah bulacaksınız. Güçleri kesinlikle farklıdır, ancak temel silahınızı yükseltmek asla kötü bir şey değildir.

Temel silah konusunda aslında iki silahınız var ve her ikisi de yükseltmeyi hak ediyor. İlk yükseltmeyi yapın ve ateş edin, ancak ikinci bir yükseltmeyi almadan önce ekranın sağ tarafında dikey olarak kaydırarak alternatif silahınıza geçin ve onu da yükseltin. Artık aralarında geçiş yapabileceğiniz iki güçlü silahınız var ve ikisinden de memnun değilseniz, yine de yol boyunca yeni bir silah yükseltmesi alabilirsiniz.

Mümkün olan en büyük silahlara sahip olabilirsiniz, ancak mermilerden kaçmak için hayatta kalma içgüdüleriniz yoksa pek bir fark yaratmaz. Mermi bombaları patlayacak ve her yöne parçalar gönderecek, patlamalar size doğru fırlayacak, füzeler girdap şeklinde geminizi takip edecek. Füzeler ve meteorlar silahlarınız tarafından püskürtülecek, ancak mermilerden kaçmanız gerekiyor. Nereye gideceklerini izleyin ve uzaktan başlarsanız dar boşluklardan daha kolay geçebileceğinizi unutmayın.

Patlamalar halinde püsküren mermilerde, patlama ile ileriye doğru hareket etmek, mermileri uçarken birlikte gruplandıracak ve tek bir hedefe daha fazla hasar verecektir. Birçok silahın, bulmanız ve faydalanmanız için küçük hareket özellikleri vardır.

Black Paradox: Early Access Trailer - Android

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.