Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online Kamasylvie Paketi Ne Zaman Yayınlanacak?

Black Desert Online için geçen ay duyurulan Kamasylvie genişleme paketi'nin yarısı 27 Eylül'de ücretsiz olarak yayınlanacak. Tüm oyuncular yeni gelen genişleme paketini ücretsiz olarak indirebilecekler.

MMORPG oyunları arasında yer alan Black Desert Online için yeni bir genişleme paketi geliyor. Black Desert Online’ın genişleme paketi olan Kamasylvie genişleme paketi ile haritalar üzerinde özgürce dolaşabilecek ve çeşitli özelliklerden faydalanabileceğiz. Geçtiğimiz ay belirtilen Kamasylvie genişleme paketi’nin yarısı önümüzde ki aylarda yayınlanacak.

Black Desert Online Kamasylvie Paketi Ne Zaman Yayınlanacak 1

Geçtiğimiz hafta, Black Desert Online geliştiricisi Pearl Abyss, Black Desert Online’ın Steam’de 530.000’den fazla kopya sattığını ve 7.65 milyon kayıtlı oyuncuya sahip olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz ay duyurulan Kamasylvie genişleme paketi’nin yarısı 27 Eylül’de piyasaya çıkış yapacak.

Yapılan açıklamalar arasında oyuna dört yeni sunucunun da eklendiği duyuruldu. Pearl Abyss açıklamasına göre Kamasylvia ile Karanlık Şövalyeleri ve Rangers üzerinde bununla birlikte yeni maceralar ve arka plan detaylarını getirilecek. Ücretsiz olarak dağıtılacak olan genişleme paketinin yarısı 27 Eylül itibari ile tüm oyuncular için indirilebilir olacak.  Ayrıca oyun içerisine eski bilgelik ağacı adında yeni bir bölge daha oluşturulacak.

Aşağıdan Kamasylvia genişleme paketinin fragmanını izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=bD2mdBY3R_0&feature=youtu.be

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.