Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bixby 2.0 Resmiyet Kazandı!

Samsung'un akıllı asistanı Bixby'e 2.0 güncellemesinin geleceği resmiyet kazandı. Uygulama ne zaman kullanıcılarla paylaşılacak bilinmiyor.

Teknoloji devleri arasında yer alan Samsung, dijital sesli asistanı olan Bixby’ın ikinci nesil yeni sürümünün duyurusunu resmi olarak gerçekleştirdi. Oldukça beğeni toplayan Bixby, 6 aydan sonra Bixby 2.0 sürümü ile akıllı telefonlarda ki yerini alacak.

Bixby 2.0 Resmiyet Kazandı 2

Bixby 2.0, akıllı telefonlarda, televizyonlarda, buz dolaplarında ve internete bağlı bir çok akıllı cihaz da kolaylıkla kullanılabilecek. Bixby, Amazon’un Alexa’sı ve Google’ın Asistanı karşısında oldukça önemli bir rakip olarak gösteriliyor. Kullanıcılara oldukça kolaylıklar sunan Bixby zamandan da tasarruf yapma konusunda yakın bir yardımcımız haline gelecek. Samsung hangi cihazlarda olursa olsun Bixby’ın kullanıcı ihtiyaçlarını öngörme kapasitesine sahip olacağını belirtti. Samsung Bixby’ın beta sürümünün açık kaynak kodlarını da geliştiricilerle paylaşmayı ihmal etmedi. Samsung böyle bir paylaşım içerisine girerek geliştiricilerden gelecek olan yeni fikirler ile asistanın gelişiminin hızlanacağı kanaatinde. Henüz yayınlanmayan Bixby 2.0 sürümünün nasıl bir performans göstereceği bilinmiyor. Bixby 2.0 Galacy S8, Galaxy S8 Plus ve Galaxy Note 8 modellerinde kullanılabilen asistan eksikleri sebebiyle eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Ancak yeni sürüm ile adından sıkça söz ettirmeyi planlayan Bixby, doğal dil işleme özelliği ile hangi cihazda olursa olsun kolay ve hızlı bir şekilde kullanılabilecek. Ayrıca akıllı cihazlar da yer alan uygulamalar da Bixby ile tam uyumlu olarak çalışabilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=34-LYLuq-aI&feature=youtu.be

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.