Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Biomutant Nihayet Tanıtıldı!

Aylardır beklenen Biomutant ilk fragmanını yayınladı. Oyun severlerin ilgiyle beklediği Biomutant Gamescom 2017'de tanıtıldı.

THQ Nordic‘in heyecanla beklenen gizemli oyunu uzun süren bekleyişin ardından tanıtıldı. Geçtiğimiz hafta Alman oyun basınının sızdırdığı Biomutant, nihayet resmi olarak duyuruldu.

Oyun severlerin aylardır heyecanla beklediği Biomutant sonunda sessizliğini bozdu. Gamescom 2017’de bir fragman yayınlayarak tanıtımı yapılan Biomutant’a ilgi oldukça fazlaydı.

Biomutant’ın geliştirici koltuğunda Experiment 101 adlı ekip yer almaktadır. THQ Nordic’in desteği ile piyasaya çıkacak olan Biomutant uzun bekleyişi ile oyun severler de heyecan uyandırdı.

Yapılan açıklamaya göre Biomutant, kıyamet sonrasında dünyada geçen aksiyon dolu bir rol oyunudur.  Ayrıca oyunun geniş bir açık dünya haritasına sahip olduğu da verilen detaylar arasında.

Oyun içi karakterlere baktığımızda hayvan tiplemesiyle çeşitli karakterler yer almaktadır. Oyun içi detaylar titizlikle hazırlanmış ve her şey düşünülmüş.

Biomutant’ın standart paketinin yanı sıra geliştiriciler koleksiyoncular için 119 dolar fiyatıyla ayrı bir paket daha çıkaracağını duyurdu.

2018 yılının ilk ayları içerisinde çıkması beklenen Biomutant’ın PlayStation 4, Xbox One ve PC’de oynanabilir olacak. Oyun şuan Gamescom’da oynanabilir olarak bulunmaktadır.

BioMutant Announcement Trailer (from ex-Just Cause Devs)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.