Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Biomutant Multiplayer Olacak Mı?

25 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya sürülecek olan tek oyunculu RPG oyunu Biomutant çok oyunculu olmayacak. Ancak ileride belki bu değişebilir.

2017’de duyurulduğundan beri, Biomutant uzun zamandır en çok beklenen video oyunlarından biri oldu. Oyun yakında piyasaya sürülecek, ancak RPG hakkında hala bilinmeyen ayrıntılar var. Oyuncuların merak ettiği önemli bir soru, Biomutant’ın herhangi bir çok oyunculu oyunu destekleyip desteklemediğidir.

Biomutant

Yalnızca tek oyunculu oyunlar son derece başarılı olabilir. Horizon Zero Dawn, God of War veya The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi oyunların tümü, oyuncuya karşı oyuncu (PVP) çok oyunculu veya kooperatife ihtiyaç duymadan değerlendirme, satış ve oyuncu memnuniyeti açısından oldukça başarılı oyunlardır. Bununla birlikte, birçok oyun, çok oyuncunun sağladığı ek özelliklerden büyük ölçüde yararlanır. Bu nedenle, Biomutant’ın birkaç gün içinde piyasaya sürüldüğünde bir tür çok oyunculu modu veya özelliği destekleyip desteklemeyeceğini merak etmek tamamen mantıklı.

PVP modunun olup olmadığına göre cevap hayırdır. Biomutant, bir anlatı aksiyon rol yapma deneyimidir. Özellikle Biomutant oyuncuların kendi sınıflarını yaratmalarına ve inşa etmelerine izin verdiği için PVP deneyimlerinin yaşanacağı umulabilir. Ancak durum böyle değil. Biomutant, oyuncuları diğer oyuncularla karşı karşıya getiren herhangi bir ölüm maçı, hedefe dayalı veya arena tarzı oyun modunu desteklemez.

Oyuncular, oyun boyunca seviye atladıkça, geliştikçe ve ilerledikçe Biomutant’taki düşmanları teorik olarak birlikte indirebilecekleri için, bu işbirliği oyununu bir olasılık olarak bırakacaktır. Bununla birlikte, kooperatif de Biomutant’ta değildir. Oyun kesinlikle tek oyuncu odaklı bir yolculuk olduğu için, ne PVP çok oyunculu ne de çok oyunculu bulunmayacak.

Biomutant 25 Mayıs’ta PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.