Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bilgisayara Nasıl Brawl Stars İndirilir? Brawl Stars PC İndir

Brawl Stars'ı bilgisayarda oynamak istiyorsanız, doğru adrese geldiniz. Bu içeriğimizde bilgisayara Brawl Stars nasıl indirilir? sorusuna yanıt vereceğiz.

Brawl Stars’ı bilgisayarda oynamak istiyorsanız, bu içeriğimizde adım adım bunu anlatacağız. Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir? sorusuna yanıt vereceğiz.

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir?

Bilgiyasara Nasıl Brawl Stars İndirilir?

Bilgisayarda Brawl Stars oynamak için öncelikle bir emülatöre ihtiyacınız var. Emülatör kullanarak, istediğiniz mobil oyunu bilgisayar üzerinde oynayarak rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz. Brawl Stars’ı PC’de oynamak için bizim tavsiye ettiğimiz emülatör MEMU olacak. Biz içeriğimizi onun üzerinden anlatacağız.

MEMU Android Emülatörü ile bilgisayarınıza çok kolay bir şekilde Brawl Stars kurabilirsiniz. Büyük ekranda oynayarak zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Clash of Clans, Clash Royale ve Boom Beach oyunlarının geliştiricisi tarafından bizlere sunulan Brawl Stars, fazlasıyla hızlı bir tempoya sahip, çok oyunculu bir savaş oyunu. Süper güçlü yeteneklere sahip düzinelerce Brawlers’ın kilidini açıp yükseltmeye çalıştığınız bu oyunda, ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla oynayın.

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir? diyorsanız, MEmu Android Emülatör kullanarak bunu kolayca yapabilirsiniz. Bu içeriğimizde, MEmu uygulamasında Brawl Stars nasıl oynanır bunu öğrenecek ve PC’de Brawl Stars oynarken işinize yarayacak bazı önemli bilgiler edineceksiniz.

Brawl Stars PC İndir

MEMU ile Brawl Stars kurulumunu ve oynamayı adım adım anlattık. Memu ile Brawl Stars PC indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Adım 1: Memu Uygulamasını İndirin

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir?

Adım 2: PlayStore’da Brawl Stars’ı Bulun

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir?

Adım 3: Brawl Stars’ı İndirin ve Kurun

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir?

Neden Bilgisayarda Brawl Stars?

  • Yüksek FPS: Brawl Stars, düşük kaliteli cihazlar için iyi şekilde optimize edilmiş bir oyun. Yani bilgisayarınız kötüyse, hatta ekran kartınız yoksa bile MEMU ile Brawl Stars’ı 60 FPS oynayabilirsiniz. Ayrıca MEmu, Brawl Stars için ayrı bir optimizasyona da sahip. Örneğin; entegre Intel HD 530 ekran kartı ile 60 FPS alabilirsiniz.
  • Akıllı Tuş Sistemi: Tuş ayar butonuna tıklayın ve ardından akıllı modu seçin. Akıllı mod, karakterinizi daha iyi kontrol etmenize, farenizi kullanarak daha iyi nişan almanıza yardımcı olacak. Nişan yönü, farenizin imleci ile tamamen aynı çalışacak. Bu sayede rakiplerinize üstünlük kuracaksınız.
  • Batarya Sorunu: Brawl Stars oynarken bataryanız çok çabuk biter. Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir? sorusunun temel nedeni budur. Mobil cihazların ne zaman kapanacağından daima endişelenirsiniz ancak MEmu ile Brawl Stars oynarsanız, oyun keyfini daha uzun süre çıkarırsınız.

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir? sorusunun cevabı MEmu. Brawl Stars oynamak için yapabileceğiniz en iyi seçim bu emülatörü kullanmak.

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir?

Brawl Stars PC Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: 2 çekirdekli x86/x86_64 İşlemci (Intel veya AMD)
  • İşletim Sistemi: WinXP SP3 / Win7 / Win8 / Win10 (Sunucu/Enterprise üzerinde çalıştırılması önerilmez)
  • Ekran Kartı: OpenGL 2.0 ile en son Windows DirectX 11 Ekran kartı sürücüsü
  • DST Özelliği: Donanım Sanallaştırma Teknolojisi (Intel VT-x/AMD-V) BIOS’ta etkinleştirilecek.
  • Bellek: 2 GB RAM (x64 sistemi için 4 GB)
  • Depolama Alanı: 5 GB kullanılabilir alan

Bilgisayara nasıl Brawl Stars indirilir? içeriğimizin sonuna geldik. Hepinize keyifli oyunlar dileriz. Brawl Stars detaylı başlangıç rehberimize ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.