Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Beyond Good And Evil 2’nin Platform Bilgisi Ortaya Çıktı

Merakla beklenen oyunun hangi platformlara çıkacağı belli oldu.

E3 2017 kapsamında duyurulan oyunlar arasında, en çok heyecan uyandıranlardan biri de Ubisoft’un düzenlediği konferansta ekrana gelen Beyond Good and Evil 2 oldu. 14 yılın ardından devam edecek olan seri, ilk oyunun müptelası olmuş bütün oyuncuları çok sevindirdi. Geçen senelerin ardından, oyun donanımlarının aldığı yol düşünülünce ortaya bambaşka bir yapımın çıkacağını tahmin etmek hiç zor olmaz. Yayınlanan sinematik duyuru fragmanı da bu fikri destekler nitelikte eğlenceli ve dopdolu görünüyordu. Oyunun hangi platformlar için geliştirildiğini merak edenlerin ihtiyacı olan cevap da sonunda geldi.

beyond good and evil 2 platform

Oyunun resmi internet sitesinde, test aşamalarına dahil olmak isteyen oyuncular için açılmış olan Space Monkey Program sekmesi platform bilgisini de içinde saklıyor. Son sürümüne ulaşmadan önce yapılacak olan testlere katılmak isteyenlerin başvurabileceği alanda, platform seçimi yapmak zorunlu tutulmuş.

Başvuru yapmaya kalkan oyuncuların karşısına ise sadece üç farklı seçenek geliyor. Burada yer alan seçeneklere bakılırsa, Beyond Good and Evil 2, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

Oyunun çıkış tarihi resmi olarak açıklanmadı. Ayrıca Nintendo Switch konusunda da kesin bir bilgi verilmedi. Test başvuru alanındaki seçimlerin, nihai platform bilgisini sunmayacağını da hesaba katmak gerek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.