Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bee Simulator Epic Store’da Ön Siparişlere Açıldı!

Bee Simulator'ün PC fiyat etiketi oldukça yüksek.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için lansmana çıkacak olan Bee Simulator Epic Store üzerinde 144.00 TL olarak ön siparişlere açıldı. Oyun 14 Kasım 2019’da tüm platformlarda lansmana çıkacak.

Bee Simulator Epic Store’da Ön Siparişlere Açıldı 2

Oyunculara üç farklı oyun modu sunacak olan Bee Simulator cep yakan fiyat etiketi ile geçtiğimiz hafta sonu Epic Store üzerinde bilgisayar platformu için ön siparişlere açıldı. 144.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun önümüzdeki yıl Steam üzerinde de oyunculara sunulacak. Bigben Interactive ile Epic Games arasında yapılan özel bir anlaşma ile 2020’nin Kasım ayına kadar Epic Store üzerinde yer alacak olan Bee Simulator daha sonra Steam’de de satışlara açılacak.

Doğayla iç içe bir yapıya sahip olacak olan oyunda yeni bir maceranın başlangıcı ile gözlerimizi açacak, kraliçeden aldığımız görevleri başarmaya çalışacağız. Bir arı olarak rol alacağımız oyunda kraliçe arıdan emirler alacak, görevleri başarmak için çaba sarf edecek ve benzersiz tehlikeler ile yüzleşeceğiz.

Rengarenk bir atmosfere sahip olacak olan oyunda Türkçe dil desteği yer almazken, oyunculara basit kontroller sunulacak. Polenler toplarken tehlikeli eşek arıları ile karşı karşıya kalacağımız oyunda PvP’de dahil olmak üzere 3 farklı oyun modu yer alacak.

Bee Simulator - Official Gamescon 2018 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.