Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BDO’dan Gist2018’e Özel Dev Güncelleme Geliyor!

Yılların efsanevi MMORPG oyunu Black Desert Online Gist 2018'de oyuncular ile buluşacak.

Günümüzde tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir tutku ile oynanan Black Desert Online 1 – 4 Şubat tarihleri arasında Türkiye’nin tek uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarı olan Gaming İstanbul’da oyuncularla buluşacak.

BDO’dan Gist2018’e Özel Dev Güncelleme Geliyor 3

1 – 4 Şubat tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul 2018 Dijital Oyun Fuarı günümüzdeki efsanevi oyun olan Black Desert Online’ı ağırlıyor. Bugüne kadar sayısız güncelleme alan ve ülkemiz oyuncularını sürükleyici bir savaş dünyasına götüren BDO, bugüne kadarki en büyük güncellemesini ilk kez Gist 2018’de oyunculara sunacak. Gaming İstanbul Dijital Oyun Fuarı’nda oyuncular ile buluşacak olan BDO, hayranlarına sürpriz etkinlikler ve hediyeler sunacak.

Koreli şirket Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve tüm zamanların en gelişmiş MMORPG oyunu olan Black Desert Online’ın yeni güncellemesi Gaming İstanbul oyun fuarı’nda 1 Şubat’ta oyunculara sunulacak. Oyun içerisine yeni gelen özellikler BDO’nun standında oyun severler tarafından deneyimlenebilecek. Günümüze kadarki en büyük güncellemesini Gaming İstanbul’da oyunculara sunacak olan Pearl Abyss, yeni güncelleme ile oyundaki 9 sınıfın yeniden uyanacağını belirtti. Oyuncular uyanışa özel yeni silahlara sahip olacak sınıflara ve uyanış görevlerine çıkarak yeni bir maceraya atılacaklar.

BDO’dan Gist2018’e Özel Dev Güncelleme Geliyor 2

Gaming İstanbul’daki Black Desert Online standını ziyaret eden oyuncular, oyunun bugüne kadarki en büyük güncellemesi ile 12 sınıfın 9’unun güçleneceği ‘Büyük Uyanış’ı deneyebilecekler. Oyunun Uyanış’ına özel indirimlerde oyuncuların yüzünü güldürecek. Fuar’da BDO’nun standını ziyaret eden oyun severler de çeşitli hediyeler kazanabilecekler. Buna ek olarak Arsha Arenası PvP turnuvası, herkesin katılabileceği Rulet etkinliği ve cosplay gösterileri de Gist2018’de oyunculara sunulacak.

Black Desert Online 1 – 4 Şubat tarihleri arasında Gaming İstanbul 2018 Dijital Oyun Fuarı’nda hayranları ile buluşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.