Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BDO Steam’e Geliyor!

Black Desert Online, 17 Mayıs'ta Steam'e gelecek.

Yılların eskitemediği MMORPG oyunu olarak sık sık gündeme gelen Black Desert Online, yakında Steam platformundaki yerini almış olacak.

BDO Steam’e Geliyor 2

Günümüzün en çok oynanan MMORPG Oyunu olarak adından söz ettiren Black Desert Online, geçtiğimiz yıl ülkemize gelmişti. Milyonlarca oyuncu tarafından dünya çapında adeta bir tutkuyla oynanan yapım, ülkemiz oyuncularının karşısına da tamamen Türkçe dil desteği ile çıkış yapmıştı. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda deli gibi oynanan başarılı oyun, uzun bir süre ülkemize gelmeye çalışmış ve nihayet geçen yıl bu fırsatı yakalayarak bünyesine Türk oyuncuları da katmıştı.

Bugün gelen bilgiler ile başarılı MMORPG oyununun Steam’e geleceğini de öğrenmiş olduk. IGN ve PC Games N gibi platformlarda geniş yer bulan haber, 17 Mayıs’ta BDO’nun Steam’e çıkacağını adeta bir müjde niteli taşıdı. Oyun Steam’de yer aldıktan sonra 3 yeni sınıf ve 8 yeni etkinlikte oyunculara sunulmuş olacak. Yakında gelecek olan güncelleme ile birlikte Ramazan ayına özel etkinlikler de oyuncuların beğenisine sunulacak. Buna ek olarak oyunda  ‘AY YILDIZ’ olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.