Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bayonetta PC’de ! Geri Sayım Sona Erdi

Kısa süre önce Steam'e gelen 8-bit Bayonetta oyununun ardından, yönlendirildiğimiz geri sayım bugün itibariyle sona erdi.

Geçen hafta Steam’e yüklenen piksel tarzı Bayontta oyunu, elde edilen Steam başarıları üzerinden bir yap bozu tamamlıyor ve dikkatli gözleri sadece geri sayım bulunan bir internet sitesine yönlendiriyordu. Bugün o internet sitesindeki geri sayım sona erdi. İlk defa sekiz sene önce piyasaya çıkan oyunun yepyeni bir PC versiyonu satışa çıktı.

bayonetta

Aynı ilk oyunda olduğu gibi şimdiki oyunda da geliştirici koltuğunda Platinum Games ve yayıncı koltuğunda da SEGA oturuyor. Resident Evil ve Devil May Cry oyunlarının da yöneticiliğini yapmış olan Hideki Kamiya‘nın Bayonetta ekibinin yöneticiliğini üstlendiğini söyleyelim.

http://www.bayonetta.com/ sitesini ziyaret ederek oyunu satın alabileceğiniz platformlara ulaşabilirsiniz. Sadece PC için piyasaya çıkmış olan Bayonetta, Steam üzerinde 60 Türk lirası fiyat etiketiyle satışta. Buraya tıklayarak Steam mağazasındaki sayfasına gidebilirsiniz. Oyunun konsollar için piyasaya çıkıp çıkmayacağına dair resmi bir duyuru şimdilik bulunmuyor.

Hack n’ slash tarzını sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gerektiğini düşündüğümüz Bayonetta için bir de fragman yayınlandı. Bu fragmanda gerçek oynanış görüntüleri de yer alıyor. Aşağıdaki ekrandan fragmanı görüntüleyebilirsiniz.

Bayonetta | PC Launch Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.