Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlerite Sonunda Ücretsiz Oldu!

Çıktığı günden bu yana büyük beğeni toplayan Battlerite'da Erken Erişim sona erdi. Aynı zamanda oyun artık ücretsiz oluyor.

Battlerite geçtiğimiz sene Erken Erişim şeklinde satışa çıkarken, MOBA ile aksiyon elementlerini başarıyla bir araya getiriyordu. Arena savaşlarına odaklanan ve maçların 3 raund şeklinde sürdüğü yapım, bugün itibariyle tam sürüme geçti ve üstelik ücretsiz oldu!

battlerite sonunda ucretsiz oldu 2

Battlerite daha önce para ile Steam üzerinden satılırken, oyuncu sayısı da inanılmaz biçimde arttı. Normalde yaklaşık 1000 kişinin aktif olduğu oyunda, an itibariyle oyuncu sayısı 15 bine yaklaşmış durumda. Özellikle League of Legends ve Dota 2 gibi oyunları sevenlere hitap eden Battlerite’da 2 kişiden oluşan 2 takım karşı karşıya geliyor ve arenanın ortasında savaşıyor.

Erken Erişim aşamasından çıkıp Free2Play modeline geçen yapım, özellikle arkadaşlarıyla oynayacak online oyun arayanlar için  ‘biçilmiş kaftan’ konumunda. 200’den fazla açılabilir eşyanın olduğu ve yeni bir şampiyonun da eklendiği Battlerite Steam üzerinde yüzde 88 olumlu oy oranına sahip.

Yeni güncelleme ile Thorn adlı bir karakterin daha eklendiği oyun bağımsız yapımcı Stunlock Studios tarafından geliştirilmişti. Türkçe dil desteğinin de bulunduğu Battlerite’ı artık ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Muhtemelen bugünden sonra oyunun kitlesi giderek artacak ve popülerlik kazanacaktır.

Battlerite’ı Steam üzerinden indirebilir, oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.