Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlerite Royale Tamamen Ücretsiz Oldu!

Battlerite Royale artık bilgisayar platformu için ücretsiz olarak oynanabilecek.

Günümüzün popüler oyun modu olan battle royale ile geçtiğimiz yılın Eylül ayında Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Battlerite Royale, oyuncular tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirilse de geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Yapım artık tamamen ücretsiz olarak oynanmaya başladı.

Battlerite Royale Tamamen Ücretsiz Oldu 2

Steam’de 40.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile lansmana çıkan Battlerite Royale tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı modlar ile kitlesini genişletmişti. Hafta sonları ücretsiz olarak oyuncuların yüzünü güldüren yapım artık tamamen ücretsiz oldu. Önceden 40.00 TL olarak adından söz ettiren yapım, Steam’de bilgisayar oyuncuları için artık oynaması ücretsiz oldu. Oyunun genişleme paketleri standart fiyatlar üzerinden satın alınmaya devam ederken, bilgisayar oyuncuları artık herhangi bir ücret ödemeden Battlerite Royale’i ücretsiz olarak oynayabilecekler.

19 Şubat gecesi itibari ile tamamen ücretsiz olan Battlerite Royale bu gelişmeden sonra kitlesini de artırmaya başladı. Stunlock Studios imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapımda devasa olarak çok oyunculu savaşlara katılıyor ve akisyon dolu anlar yaşıyorduk. Görsel efektler ile desteklenen yapımda gerçeklikten uzak bir atmosferde fantastik savaşlara katılarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.