Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefront 2’nin Güncellemesi Biraz Şüpheli!

Electronic Arts'ın oyuncularla arası gerilmeye devam ediyor. Battlefront 2'ye gelen güncelleme ile bazı oyuncuların ilerlemeleri sıfırlandı.

2017 yılının en sansasyonel oyunlarından birisi olan Star Wars Battlefront 2, geçtiğimiz günlerde oyun severler’den eksi üzerine eksi almış ve Reddit’te ulaşılması zor bir rekora sahip olmuştu.

Battlefront 2’nin Güncellemesi Biraz Şüpheli 3

Günlerdir Loot Box’lar kumar mı değil mi tartışmaları almış başını yürümüş ve önce Belçika Oyun Komisyonu daha sonra Hollanda Oyun Komisyonu derken son olarak Avustralya Oyun Komisyonu da bu tartışmaya ortak olmuş ve kararlar alınmıştı. Bugün yapılan açıklamalardan sonra oyunlarda yer alan Loot Box’lar kumar kategorisinde sayılmış ve yasaklanmıştı. Bu duruma en çok Electronic Arts’ın üzüldüğünü düşünüyorum. Sebebine gelecek olursak, EA son yaptığı açıklama da Battlefront 2’deki Loot Box’ların herhangi bir kumar unsuru taşımadığını savunmuş olmasıydı. Alınan kararlardan sonra Belçika ve Avustralya Loot Box’ları yasakladı.

Battlefront 2’den bahsedecek olursak, oyun içerisinde ki Loot Box’lar önemli ölçüde gelir kaynağı olarak gösteriliyordu. Son gelişmelerden sonra durumlar neyi gösterecek bilinmiyor. EA’yin Battlefront 2’deki mikro ödemeler yüzünden oyuncular ile arasının açık olduğunu biliyoruz. Bugün Reddit’te ortaya çıkan bazı mesajlarda, oyuna gelen 500 mb’lık güncellemeden sonra bazı oyuncuların ilerlemelerinin sıfırlandığı belirtildi. Tabi bu durum bütün oyuncular için geçerli değil. Bazı oyuncular oyunu güncelledikten sonra oyuna giriş yaptıklarında ilerleyişlerinin sıfırlandığını görmüşler.

Battlefront 2’nin Güncellemesi Biraz Şüpheli 2

Eğer EA böyle devam ederse oyuncu kaybetmekle kalmayacak yıllardır başarılı bir şekilde devam ettirdiği projelere de kara bir leke sürecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.