Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefleet Gothic: Armada 2’den Yeni Trailer Geldi!

Battlefleet Gothic: Armada 2'nin yeni traileri oldukça hoş görünüyor.

Bilgisayar platformu oyuncuları tarafından sabırsızlıkla beklenen Battlefleet Gothic: Armada 2’nin çıkışına artık sayılı günler kaldı.

Battlefleet Gothic Armada 2’den Yeni Trailer Geldi 2

2018’in son aylarında duyurulan ve sadece bilgisayar platformuna özel olarak karşımıza çıkacak olan Battlefleet Gothic: Armada 2, 24 Ocak’ta Steam’de oyuncuların beğenisine sunulacak. Bizleri fantastik bir atmosfere götürecek olan yapımda destansı uzay savaşlarına dahil olacağız. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan oyunda oyuncular kendi uzay gemilerini seçebilecek, özelleştirebilecek ve daha etkili bir hale getirebilecekler.

Oyunculara daha iyi bir çevrimiçi deneyim sunmayı amaçlayan yapım farklı oyun modları ile içeriğini zenginleştirmeye de devam ediyor. Zengin uzay araç filosu ile her kesimden oyuncunun zevkine hitap eden uzay araçlarına sahip olacak olan yapımda dinamik bir oynanış karşımıza çıkacak.

Çıkışına 13 gün kala yeni bir trailer ile gündeme gelen yapım, yeni trailer ile oyunculara kapsamlı bilgiler veriyor. Focus Home Interactive tarafından yayınlanan trailer bizleri nasıl bir atmosferin ve içeriklerin beklediğini gözler önüne seriyor.

Yoğun görsel efektleri, gerçekçi bir yapı, zengin filo ve daha fazlasının yer aldığı oyunda taktik ve yönetim ekranları da oldukça detaylı özelliklere sahip olacaklar.

Oyun 25 Ocak’a kadar Steam’de yüzde 10 indirimle 126.00 TL olarak satılacak.

Battlefleet Gothic: Armada 2 - Campaign Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.