Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefleet Gothic: Armada 2 Duyuruldu

Başarılı uzay simülasyonu Battlefleet Gothic: Armada ikinci oyunla kaldığı yerden devam edecek.

Focus Home Interactive ve Tindalos Interactive, başarılı PC oyunu Battlefleet Gothic: Armada’nın devam oyununu bugün duyurdu. Gerçek zamanlı strateji türünde olacak olan Battlefleet Gothic: Armada 2, Warhammer 40.000 evrenindeki devasa uzay savaşlarını konu alıyor.

Battlefleet gothic armada 2 duyuruldu 1

Yeni Battlefleet Gothic: Armada 2 tam anlamıyla bir devam oyunu olacak ve karşımıza daha büyük, daha zengin, daha etkileyici çıkacak. Orijinal oyunun her anlamda daha fazla üstüne koyacağı söylenen yapımda başlangıçta 12 farklı fraksiyon bulunacak ve zamanla genişletilecek. Yeni yapımda Imperial Navy, Space Marines, Adeptus Mechanius, Necrons, Chaos, Aledari Corsairs, Aeldari Craftworld, Drukhari, T’au Merchant, Orks ve Tyranids tarafları yer alacak.

Warhammer 40.000 evreninin 13. Black Crusade savaşını konu alan ve dinamik hikâyeler sunacak olan Battlefleet Gothic: Armada 2’de artık daha büyük savaşlar yaşanacak ve oynanbilirlik tekrar düzenlenecek. Multiplayer modlarının da geliştirildiği ve daha dengeli hâle getirildiği yapım PC için 2018 yılı içinde satışa çıkacak.

Focus Home Interactive 7-8 Şubat 2018 tarihlerinde Fransa  başkenti Paris’te bir basın etkinliği düzenleyecek ve Battlefleet Gothic: Armada 2’yi burada daha detaylı şekilde tanıtacak.

Battlefleet Gothic: Armada 2 - Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.