Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 5’e DLSS Geliyor

Battlefield 5'i hem DLSS, hem RTX ile oynayabileceksiniz.

Görünüşe göre Deep Learning Super Sampling (Derin Öğrenme Örneklemesi) ya da bilinen adıyla DLSS Battlefield 5’e geliyor. Bu bilgiler de doğrudan firmanın kendisinden geldi. Yeni ekran kartı GeForce RTX2060’ın reklamını yapan firma, görüntüler de Battlefield 5’e DLSS geleceği bilgisine de yer verdi.

battlefield 5 dlss geliyor 1

Öncelikle Nvidia RTX sahipleri hem RTX teknolojisini, hem de DLSS’i Battlefield 5’de aynı anda kullanabilecekler. Birçok oyuncu böyle bir şeyin mümkün olup olmayacağını merak ediyordu ve Nvidia ekibine göre bu mümkün. Buna rağmen diğer DLSS destekli oyunlarda RTX’in akıbetinin ne olacağı henüz blinmiyor.

Nvidia’ya göre Nvidia GeForce RTX 2060 ekran kartı Battlefield 5’i RTX aktifken ortalama 90fps’de, hem RTX, hem de DLSS aktifken de ortalama 88fps’de oynatabilecek. Burada ilgi çekici olan şey ise Final Fnatasy XV oyunu DLSS’i sadece 4K çözünürlükte destekliyordu. Battlefield 5’de ise DLSS desteği 1080p çözünürlükte de yer alacak.

Eğer açıklanan bu rakamlar gerçeği yansıtıyorsa, Battlefield 5’de de DLSS’in Final Fantasy XV’de olduğu gibi iyi performans vereceğini söyleyebiliriz. Bakalım DLSS ve RTX ikilisi Shadow of the Tomb Raider ya da Metro Exodus gibi oyunlarda nasıl performans gösterecek?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.