Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 5’de Loot Box ya da Premium Pass Olmayacak

Beklenen yapımda oyuncuları sevindirecek gelişmeler yaşandı.

Resmi Battlefield 5 Twitter hesabı üzerinden beklenen oyuna dair yeni ve ilgi çekici ayrıntılar paylaşıldı. Geliştirici firmaya göre sıradaki Battlefield oyununda tepki çeken loot box kutuları ya da Premium Pass satın alma özelliği olmayacak. Bu da demek oluyor ki oyuncularon tamamı aynı haritalara ve oyun modlarına erişim sağlayabilecek.

Battlefield 5 loot box premium pass olmayacak 1

Battlefield 5’de oyuncular daha az el bombasıyla doğacak fakat yapabileceklerinin sayısı artacak. Yeni oyunda düşmanları havadayken el bombasıyla vurmak ya da üzerinize gelen el bombalarını geri fırlatmak mümkün olacak. Aynı zamanda yüksek atış gücü olan silahlar da bulunacak ve bunlar duvarları delebilecek. Tabii ki tabanca gibi düşük kalibreli silahlar bunu gerçekleştiremeyecek.

Geliştirici ekip aynı zamanda oyundaki hareket sisteminin de ciddi ölçüde geliştirildiğini duyurdu. Oyunda pencerelerden zıplayabilecek, eğilmiş vaziyetteyken koşabilecek ve geriye doğru ateş edebileceksiniz. Bunun gibi pek çok yenilikçi hareket mekaniği oyunda yer alacak.

Battlefield 5 geçtiğimiz hafta DICE ve EA tarafından bir canlı yayınla duyurulurken, 2. Dünya Savaşı temalı oyun önümüzdeki Ekim ayında satışa sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.