Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

1 Saniyede 16 Kişiyi Öldüren Battlefield 2042 Oyuncusu (Video)

Bir Battlefield 2042 oyuncusu, tek bir saldırıyla bir saniyede tam 16 oyuncuyu öldürmeyi başardı. İşte o anlar.

DICE’ın yeni FPS oyunu Battlefield 2042, geçtiğimiz cuma günü Gold ve Ultimate sürüm sahipleri için erişime açıldı. PC, PS5, PS4, Xbox Series X / S ve Xbox One’da şu anda erken erişimde olan oyun, 19 Kasım’da tüm dünyada piyasaya sürülecek.

128 oyuncuya kadar devasa savaşları destekleyen Battlefield 2042, görkemli mücadelelere sahne oluyor. Bir oyuncu, tek bir saldırıyla bir saniyede 16 düşmanı birden öldürmeyi başardı. Reddit’te paylaşılan videoda, kullanıcı başka bir oyuncunun 20 saniyede10 düşmanı öldürmeyi başardığını ve buna meydan okuduğunu belirtiyor.

Kullandığı jet uçağını doğrudan yerdeki oyuncuların üstüne kamikaze yapan Battlefield 2042 oyuncusu, tek bir saldırıyla 16 oyuncuyu saf dışı bıraktı. Oyunda bir jet uçağına binmek, aslında düşündüğünüzden çok daha zor, çünkü genellikle bir maçın başında kapılırlar ve daha sonra nadiren bulunurlar.

Bu hafta çıkacak oyunlar arasında yer alan Battlefield 2042, 19 Kasım‘da piyasaya sürülecek. Yukarıda da belirttiğim gibi oyun, Gold ve Ultimate sürüm sahipleri için 12 Kasım’da erken erişime açılmıştı. Serideki diğer oyunlardan farklı olarak sadece çok oyunculu moda sahip olan yapım, Steam’de 419,99 TL‘lik bir fiyata sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.