Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battalion 1944 Yeni Güncelleme Aldı!

Battalion 1944, yeni bir güncelleme aldı.

Bulkhead Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanan Battalion 1944, yeni bir güncelleme aldı.

Battalion 1944 Yeni Güncelleme Aldı 2

1 Şubat 2018 tarihinde oyun severlerin karşısına çıkan Battalion 1944, birinci şahıs nişancı oyunu olarak alanında en iyilerinden biri olmaya aday gösteriliyor. Oyunculara İkinci Dünya Savaşı’nı en gerçekçi bir yapı ile sunmaya çalışan yapım, yeni güncellemesi ile de oyunculara bekleneni verecek gibi görünüyor. Güncelleme ile en çok ilgi çeken içerikler MP28 ve Gres tabancası olarak nitelendirilen iki silah oluyor. Ayrıca oyuna gelen iki yeni harita da oyuncuları farklı bir savaş atmosferine götürecek. Savoia ve İtalya olarak duyurulan yeni haritalarda farklı görevler yer alacak.

Gelişmiş ses efektlerine de yer veren yapım, performans iyileştirmeleri ile oyunculara daha iyi bir deneyim sunacak. Buna ek olarak gelişmiş görseller ile o dönemin şartları oyunculara daha net bir şekilde hissettirilmeye başlanacak. Güncelleme ile oyuna yeni eşleştirme sistemi de eklendi. Oyuna gelen performans iyileştirmeleri ile çoğu bilgisayar 120 ve üzeri FPS almaya başladı.

Güncelleme 6.7 GB gibi bir dosya boyutuna sahip.

Battalion 1944, şuan Erken Erişim Oyunu olarak oynanıyor.

Güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

MAJOR UPDATE 2 IS HERE

MP28 Smoke Grenade

Coming soon to Battalion 1944...

Discussing The New Settings Menu - Major Update 2 (July)

Manorhouse v2 Grenades - A Long into Manorhouse Window

Gallantry Budapest - B44 LAN Trailer | 13-15 July

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.