Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battalion 1944 Çıktı!

Battalion 1944 dün akşam tam sürüme geçti.

İlk kez 2018’in Şubat ayında karşımıza çıkacan Battalion 1944 dün erken erişimden çıktı. Çok oyunculu olarak oyunculara gerçekçi bir fps deneyimi sunan yapım 6 Haziran’a kadar Steam’de yüzde 20 indirimli olarak oyunculara sunuluyor.

Battalion 1944 Çıktı 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geçtiğimiz yıl yayınlanan Battalion 1944 ile dünyanın dört bir yanındaki oyuncular 5v5 maçlara katılıyor ve gerçekçi bir savaş dünyasında mücadele ediyorlar. Steam’de geniş bir oyuncu topluluğu tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirilen yapım, sadece İngilizce dil desteğine sahip. Birbirinden farklı oyun modları ile benzersiz savaş sahnelerinde hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz oyunda geniş ve zengin içerik eşliğinde mücadele edeceğiz.

Şubat 2018’den bu yana hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncuları tarafından oynanan Battalion 1944, 23 Mayıs 2019 itibari ile tam sürüme geçiş yaptı. Erken erişim sürecinde 25.00 TL olan yapım tam sürüme geçiş yapması ile 89.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip oldu. 6 Haziran’a kadar yüzde 20 indirime giren yapım şuanda 71.20 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Sürükleyici yapısı ve basit oynanışı ile kısa sürede oyuncuları kendine adapte eden yapım tam sürüme geçmesi ile olumlu geri bildirimler almaya başladı.

Announcing Rifles Only Special Event and Team Ladders!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.