Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bannerlord, Steam Deck’e Özel Güncelleme Alacak

Mount & Blade II: Bannerlord'un geliştiricisi Tale Words, Steam Deck'i övdü ve oyunun şu anda olduğu gibi bu donanım üzerinde çok iyi çalıştığını ve daha özel geliştirmelerin yolda olduğunu belirtti.

Steam Deck‘in çıkışına çok az kalırken, popüler oyun geliştiricileri cihazdan bahsetmeye başladı. Bunların arasında Mount & Blade II: Bannerlord‘un bu cihazda çok iyi çalıştığını söyleyen Tale Words’den Mustafa Korkmaz da var.

Geliştirici, Valve’nin donanımını övdü ve Mount & Blade II: Bannerlord’un Steam Deck’te orta detayda 60 FPS değerine, savaş alanında 500 birim ile ulaştığını söyledi. Buna ek olarak, çok oyunculu modun ise hile önleme sistemi ile birlikte çok iyi çalıştığını da sözlerine ekledi.

Bannerlord Modları Steam Deck’te Çalışacak

Bannerlord

Mustafa Korkmaz, oyun motorundan sorumlu programcı, bu yüzden bu konuda fazlasıyla bilgi sahibi bir isim. Geliştirici ayrıca Tale Worlds’den Mount & Blade II: Bannerlord‘a oyunu Steam Deck’in özelliklerine daha da uygun hale getirecek iyileştirmeler eklemek istediğini bildirdi. Planlar arasında, dokunmatik ekranda sanal bir klavye ve cihaz için optimize edilmiş standart ayar yapılandırma eklemek mevcut.

Ek olarak, cihaz ve kontrolörü için tasarlanmış optimizasyon ve kontrol iyileştirmeleri bekleyebiliriz. Mustafa Korkmaz, bu seçeneği henüz test etmediğini belirtse de Steam Workshop üzerinden mod yüklemede de sorun olmaması gerektiğine inandığını da söyledi.

Mount & Blade II: Bannerlord - Early Access Trailer

Son olarak ilk Steam Deck tüketici modellerinin 28 Şubat’ta sevkiyata başlayacağını hatırlayalım. Ne yazık ki önümüzdeki ay için hazırlanan tüm üniteler şimdiden satın alındı. Bugün rezervasyon yaparsanız, 2022’nin ikinci yarısına kadar teslimatı beklemeniz gerekecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.