Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bad North Başlangıç Rehberi

Bad North isimli oyunda işinize yarayacak taktikler öğreneceksiniz.

Bad North Jotunn Edition sonunda App Store ve Google Play Store üzerinden uzun bir süre önce çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunumuz hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabiliyor. Minyatür gerçek zamanlı strateji ve roguelike unsurların benzersiz karışımı bir oyundur. İskandinav teması ile yapılmış oldukça güzel bir oyun diyebilirim. Tıpkı herhangi bir roguelike oyunda olduğu gibi, ilk denemenizde pek fazla ilerleme şansınız yok, ancak tekrar denedikçe oyuna adapte olmaya başlayacaksınız.

Bad North Başlangıç Rehberi isimli konumuzda ise sizlere oyun içinde yardımcı olacak ve sizleri kolayca ilerletebilecek bazı bilgiler hazırladık. Bu bilgiler sayesinde geriye oyundan zevk almak kalacak. Yani oyunun temel bilgilerini öğrenmiş olacaksınız. Hazırsanız konumuza geçelim.

Bad North baslangic rehberi 2

Bad North Başlangıç Rehberi

Bu roguelike bir oyundur ve bu, işiniz bittiğinde en baştan başlamanız gerektiği anlamına gelir. Sadece bu da değil, önünüzdeki savaşları kazansanız bile birim oluşumlarınızı kaybedebilirsiniz. Birimleriniz bir kez öldüğünde, o oyunda geri gelmeyecektir. Bu, birkaç şeyi aklınızda tutmanız gerekeceği anlamına gelir. Birincisi, tüm ekibinizin her oyunda hayatta kalmasını sağlamanız gerekecek. Ancak genel olarak, tek bir birim bile olsa her bir oluşumun hayatta kalmasını sağlamak isteyeceksiniz, çünkü yükseltme için harcadığınız bir düzeni kaybederseniz, ileride çok zorlu savaşlarla karşı karşıya kalacaksınız. Birimlerinizi sahnede yönlendirirken gerçekten dikkatli olmalısınız. Bu belki de en önemli şey.

Güç

İster inanın ister inanmayın, üzerlerinde birden fazla birim varsa düşmanlar daha hızlı ölür ve birimleriniz yedekleri olduğunda kendi sağlıklarını riske atmak için daha az zaman harcar. Bu basit bir kuraldır, ancak oyunun başlarında, düşman dalgaları istila ederken tüm birimlerinizi sahnede yan yana durmak için yönlendirmek isteyeceksiniz – herhangi bir müttefiki kendi başına bırakmak riskli bir durum olabilir.

Sınıflar

Bazıları menzilde veya sabit durmada daha iyi olan ve her birinin kendine özgü kullanımları olan birkaç sınıf arasından seçim yapabileceksiniz. Belirtildiği gibi, okçular diğer birimleri yedeklemek için yararlıdır, ancak yakın dövüş yine de ilk savunmanız olmalıdır. Bazı yakın dövüş birimleri daha yüksek savunmaya sahiptir, ancak hareket halindeyken iyi savaşamazlar, bu nedenle düşmanların önceden görüneceği yerlere yerleştirilmelidir.

Bad North - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.