Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Avalanche Studios, Nordisk Tarafından Satın Alındı!

Avalanche Studios satıldı.

Piyasaya sunduğu birbirinden kaliteli oyunlar ile adından sık sık söz ettiren Avalanche Studios, bu sabah gelen bilgiler ile artık Nordisk çatısı altında hizmet vereceğini açıkladı.

Avalanche Studios Nordisk Tarafından Satın Alındı 2

Mad Max, The Hunter, Just Cause gibi kaliteli oyunları geliştirerek oyun dünyasına damga vurmuş olan Avalanche Studios, 2003 yılında İsveç’in Stockhol kentinde kurulmuştu. Linus Blomberg ve Christofer Sundberg ikilisi tarafından kurulan oyun geliştirme firması, bu sabah yaptığı açıklama ile tüm hisselerini Nordisk’e devrettiğini açıkladı. Just Cause serisi ile inanılmaz bir popülariteye ulaşan Avalanche Studios, birbirinden kaliteli oyunlar ile Warner Bros gibi devlerle birlikte hareket etmişti.

Geçtiğimiz hafta Rage 2’yi duyuran geliştirici ekip, bu proje içinde Bethesda ile beraber hareket ediyor. Avalanche Studios’un CEO’su olan Pim Holfve, yapılan anlaşma için “Doğru şirket tarafından, doğru zamanda yapılan doğru bir teklifti” açıklamasında bulundu.

Firma oyunlarını geliştirmeye kaldığı yerden sorunsuz bir şekilde geliştirmeye devam edecek. Daha önce yapılmış olan anlaşmalar da olduğu gibi devam etmeye başlayacak. Ancak oyunlar artık Nordisk imzası ile piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.