Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Atlas Reactor Kapanıyor

Maalesef Atlas Reactor kapanıyor.

Trion Worlds ile Gamigo bugün bir duyuru yaptı ve free to play taktiksel oyunları Atlas Reactor’ün 28 Haziran 2019 tarihinde kapılarını kapatacağını açıkladı. X-COM benzeri bir taktiksel strateji olan Atlas Reactor, aslında büyük umutlarla çıkış yapmıştı fakat görünüşe göre yeteri kadar ilgi görmedi ve ömrü beklenenden kısa oldu.

atlas reactor kapaniyor 1

Atlas Reactor için yavaş yavaş ‘son’ yaklaşırken, oyun yaz aylarında kapanmış olacak. Aynı zamanda şimdiden Atlas Reactor’deki paralı mağaza kapatıldı ve bugünden itibaren oyun kapanana kadar hiçbir ürüne, kozmetik eşyaya para ödeyemeyeceksiniz.

Açıkçası Atlas Reactor’ün bu kapanma kararı bizi pek şaşırtmadı. Özellikle oyunu oynayanlar ya da aşina olanlar daha net anlayacaktır çünkü şu anda bile Steam’de oyunun anlık kullanıcı sayısı ortalama 85 kişi olarak düşünüyor. Online bir oyunu anlık 85 kişinin oynaması gerçekten de düşük bir rakam.

Her şeye rağmen Atlas Reactor’ün kapanma haberi beni üzdü. Free to play oyunlar evreninde yapımcıların her geçen gün birbirini taklit ettiği bir dönemde, Atlas Reactor gerçekten de özgün sayılacak, kendine has çizgisi olan bir oyundu. Dota ile X-COM’un karışımı gibi olan yapımın başka bir benzeri maalesef bulunmuyor.

https://youtu.be/PDzlmd1Q5oA

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.