Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Asus ZenFone 5Z 2019’da Android Pie’a Güncellenecek

Asus ZenFone 5Z için yeni işletim sistemi güncellemesi tarihi belli oldu.

Asus konu Oreo işletim sistemi olunca en hızlı Android telefon üreticileri arasında yer almıyordu. Buna rağmen pek çok firmanın aksine, Tayvan menşeli teknoloji devi düşük seviye akıllı telefonlarını da asla unutmuyor.

asus zenfone 5z 2019da android piea guncellenecek 1

Aynı durum muhtemelen önümüzdeki yıl Android Pie işletim sistemi için de geçerli olacak. Şimdi ise ilk haberler gelmeye başladı ve firmanın yüksek teknolojili telefonları arasında yer alan Asus ZenFone 5Z’in, 2019 Ocak ayında Android Pie’a güncelleneceği bilgisi verildi.

Başta da söylediğimiz gibi aslında bu pek hızlı bir güncelleme sayılmaz. OnePlus, Nokia, Sony, Motorola ve LG gibi büyük markaların tamamı 2018’de çıkar çıkmaz Android Pie kervanına katılmıştı.

Elbette Asus Android One programının bir katılımcısı değil. Bu yüzden de yeni işletim sistemini erkenden yayınlama fırsatı olmuyor. Hatta diğer yanda Samsung’Un da bu yıl hiçbir popüler amiral gemisi telefonuna yeni güncelleme getirmesi beklenmiyor.

Diğer yanda Ocak 2019 tarihi Android Pie için hiç de fena durmuyor. Bu tarihten sonra diğer Asus marka akıllı telefonlarına da yeni güncellemeler gelmesini ümit ediyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.