Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Asus Zenfone 4 Pro, Oreo Güncellemesine Kavuştu

Asus bir modeline daha Oreo güncellemesini dağıttı.

Tayvanlı teknoloji markası Asus, son çıkardığı akıllı telefon modellerine Android Oreo güncellemesini dağıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin Android 8.0 Oreo işletim sistemine yükselttiği son model ise Asus Zenfone 4 Pro oldu.

Asus Zenfone 4 Pro Oreo Güncellemesine Kavuştu 1

OTA yoluyla dağıtılan güncelleme an itibariyle Wi-Fi ağı üzerinden indirilebilir halde. Ancak aşama aşama dağıtıldığı için tüm kullanıcılar aynı anda güncellemeyi indiremeyebilir.

Kaldı ki Asus’un yaptığı resmî açıklamada da güncellemenin tüm Zenfone 4 Pro sahiplerine ulaşmasının birkaç hafta alabileceği belirtildi. Güncelleme kullanıma hazır hale geldiğinde kullanıcılara bildirim gönderiliyor. Ancak sabırsızlananlar Ayarlar > Hakkında > Sistem Güncellemesi bölümünden güncellemeyi kontrol edebilirler.

Güncellemede Asus’a özel yenilikler var

Oreo güncellemesini indiren cihazların yazılım sürümü V15.0410.1802.34 numarasına yükseliyor. Ayrıca güncellemede Android Oreo ile gelen yeniliklerin yanı sıra Asus’a özel bazı değişiklikler de var. Pil tüketiminde yapılan iyileştirmeler, yeni getirilen “uzun ekran görüntüsü” alma özelliği ve daha şık bir kullanıcı arayüzü bunlardan bazıları.

Zenfone 4 Pro geçen sene tanıtılmıştı

5.5 inçlik Full HD çözünürlüklü ekrana ev sahipliği yapan Asus Zenfone 4 Pro, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Android Nougat işletim sistemiyle müşterilerin beğenisine sunulmuştu. 6 GB RAM‘e sahip olan telefonun hem 64 GB, hem de 128 GB’lık sürümleri mevcut. Cihazın işlemcisi ise Qualcomm Snapdragon 835.

Çift lensli arka kamerasında 12 ve 16 MP’lik sensörlerin kullanıldığı telefonun bataryası ise 3,600 mAh kapasiteli. Ön yüzde de 8 MP’lik bir selfie kamerası yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.