Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition Duyuruldu

Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition tanıtıldı. İşte Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition özellikleri

Asus’un oyun odaklı akıllı telefon Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition mobil oyun telefonu tanıtıldı. İşte Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition sürümüne dair her şey. 

asus rog phone 2 ultimate edition duyuruldu 2

Tasarımı indirme hızı ve depolama kapasitesiyle dikkat çeken Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition duyuruldu. Oyun odaklı bir akıllı telefon olan ve uzun süre mobil oyun oynayan kullanıcıların rahat oyun oynamalarını sağlayan Asus’un yeni modelinin işlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisinin yer aldığı Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition modelinde yer alan bu işlemci 7 nm fabrikasyon süreci ile üretiliyor. 2.96 GHz hızında Kryo 485, 2.42 GHz hızında üç adet Kryo 485 ve 1.78 GHz hızında dört adet Kryo 485 çekirdeği ile birlikte geliyor. 8 çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 855 işlemcisini kullanan Rog Phone 2 Ultimate Edition bu işlemcisi nedeniyle yeniliğini kaybediyor. Grafik tarafında da benzer durumu uygulayan Asus, grafik işlemci tarafında ise Adreno 640 grafik işlemcisi yer alıyor. Snapdragon 855 işlemcisi ve Adreno 540 ikilisi zorlu mobil oyunlar karşısında soğuk kalmayı başarabiliyor. 

6.59 inç büyüklüğünde AMOLED ekran ile birlikte gelecek olan Rog Phone 2 Ultimate Edition akıllı telefonunun bu ekranı 19 : 5 : 9 en boy oranında ve 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. Rog Phone 2 Ultimate Edition’ın ekranı ayrıca 120 Hz tazeleme hızına sahip olacak. 

Arkasında 48 megapiksel ana kameraya ek olarak 13 megapiksel genel açılı kamera ile birlikte gelencek olan Rog Phone 2 Ultimate Edition sürümünün ön yüzünde ise 24 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alacak.

Rog Phone 2 Ultimate Edition Fiyatı 

Kutusundan Android 9 Pie işletim sistemi ile birlikte gelecek olan Rog Phone 2 Ultimate Edition sürümü şimdilik ABD’de satışa sunulacak. 1.100 dolardan satışa sunulacak olan modelin depolama alanı olarak 512 GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Modelin fiyatı 1.100 dolar olarak açıklandı. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen Rog Phone 2 Ultimate Edition akıllı telefonunun fiyatının ne olacağı şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.