Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

ASTA Steam’e Geri Dönüyor

Kore'nin World of Warcraft'ı ASTA, geri dönüyor.

Yeni bir MMORPG arayışında olanların göz atmasını tavsiye ettiğimiz ASTA, Steam üzerinden geri dönüyor. Kore’nin World of Warcraft’ı olarak adlandırılan oyun, bir müddet sessizliğe gömülmüştü ve başarısız olduğu düşünülüyordu. Ancak oyunun yılmadığının haberi kısa süre önce geldi. Digimon Masters Online’ın da geliştiricisi olan Move Games, ASTA Steam Greenlight aşamasındayken oyunun yayıncılık haklarını üstlendiği duyuruldu. Ardından oyunun kısa süre içinde Greenlight’tan çıkması ve mağaza sayfasının açılması ile ASTA evrenine bir adım daha yaklaşmış olduk.

asta steam

ASTA’nın Steam mağazasında sayfası faaliyete geçti. Ancak oyunun yayınlanacağı tarihini belirtildiği kısımda, 04 – 2017 ibaresinden başka herhangi bir şey yer almıyor. Çok büyük ihtimalle Nisan sonu piyasaya çıkacak olan oyunda, mitolojik ve fantastik ögelerle dolu bir evrene yolculuk edebileceksiniz. Bu oyunda iki farklı topluluk olan Asu ve Ora kabilelerinden birine dahil olabileceksiniz. Üstelik oyunun tamamen ücretsiz olarak oynanabileceğini de söyleyelim. Oyun, CryEngine3 oyun motorundan gücünü alıyor.

Daha önceki başarısızlık hikayesi, sunucularda az sayıda oyuncunun bulunması üzerine oyunun kapatılması ile sonuçlanmıştı. Bu sefer farklı ve daha cezbedici bir kampanya yürütmek isteyen geliştiriciler, ASTA’nın en iyi halini aldığını duyurdu.

Buraya tıklayarak Steam sayfasına gidebileceğiniz oyunun görsellerini aşağıda görüntüleyebilirsiniz.

asta1

asta2

asta3

asta4

asta5

asta6

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.