Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Black Flag Bir Hafta Boyunca Bedava

Geçtiğimiz günlerde duyurulan kampanya bugün başladı. Assassin’s Creed Black Flag , bir süre UPlay'de ücretsiz oluyor.

Ubisoft bu aralar ardı ardına kampanyalar düzenliyor ve geçtiğimiz hafta ücretsiz şekilde sunulan World in Conflict Complete Edition’ın ardından, şimdi de Assassin’s Creed Black Flag bedava oldu. Başarılı oyunu 18 Aralık tarihine kadar UPLAY üzerinden indirebilir ve ücretsiz kopyasını kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

Assassins creed black flag bir hafta boyunca bedava 1

Serinin dördüncü oyunu  olarak da kabul edilen Assassin’s Creed Black Flag, 2013 yılında satışa çıkmıştı ve PC üzerinde bazı optimizasyon problemlerine sahipti. Tabii bugün 4 yıl sonrasındayız ve günümüz bilgisayarlarının herhangi bir performans sorunu yaşayacağını düşünümüyoruz. Dolayısıyla Assassin’s Creed Black Flag’i muhtemelen problemsiz oynayabileceksiniz.

Assassin’s Creed Black Flag’de ambient occlusion, HBAO, daha yumuşak gölgeler ve TXAA gibi çeşitli Nvidia teknolojileri de yer alırken, oyun görsel anlamda oldukça başarılı ve günümüzde dahi çekici duruyor. Oyunda maceraya ve tehlikeye atılmak için yerinde duramayan, Edward Kenway adlı genç bir İngiliz adamın hikâyesi anlatılıyor ve bir anda kendisini donanma ile korsanlar arasında buluyor.

Assassin’s Creed Black Flag kampanyası 18 Aralık’ta sonlanacak. O yüzden UPLAY’den indirmeyi unutmayın.

Assassin's Creed IV: Black Flag GeForce GTX Tech Video

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.