Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Armory Machine 2 Başlangıç Rehberi

Armory Machine 2 isimli mobil oyunda işinize yarayacak bazı ipuçları ister misiniz?

Armory Machine 2 isimli mobil oyun oldukça farklı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun her ne kadar basit gibi gözükse de oldukça etkili bir oyun olduğunu söylememiz gerekiyor. Oyunun güzel yanlarından biri de kolay kontrollere sahip olmasıdır. Oyunun gizemli bir oyun olması en büyük etken olarak gösterilebilir. Oyunda gizemli ve karanlık bir odada oluyoruz. Ufak bir ışık bizlere beliriyor. Sonra bir makine çıkıyor ve işte bundan sonra oyun başlıyor. Makineyi güçlü tutmaya çalışıyorsunuz.

Armory Machine 2 Başlangıç Rehberi isimli yazımızda ise sizlere oyun içinde işinize yarayacak bir çok bilgi vereceğiz. Bu sayede oyunda kafa karışıklığı yaşamayacak ve zorlanmayacaksınız. Hazırsanız konumuza geçiş yapalım ve ne gibi bilgiler var birlikte görelim.

Armory Machine 2 baslangic rehberi 2

Armory Machine 2 Başlangıç Rehberi

Oyunda ilk öncelikle bilmeniz gereken şeylerden biri hızdır. Bu hız seçenekleri ile oynayabilirsiniz. Örneğin hızı artırırsanız gücü daha hızlı kazanmaya başlarsınız. 100 kere güç doldurduktan sonra bir sonraki seviyeye geçerek ilerleyebilirsiniz. Bu hıza siz karar vermelisiniz. Tabi ki bu hızı çok yüksek tutmamak sizin için iyi olacaktır. Bu yüzden biraz test ederek gözlemlemeye çalışın ve sizin için doğru olan hızı bulun. İyi bir stabilite istiyorsanız ekrana basılı tutup alt kısımda bulunan ölçer ile kontrol sağlayabilirsiniz. Yani bu oyunda biraz tempolu gitmek daha iyi olacaktır.

Hikaye

Oyunda zaten yavaş yavaş hikayeyi çözmeye çalışacağız. Makineyi yükseltirken ve başka şeyler yaparken farklı cümleler ortaya çıkacak ve bizi bir hikayenin içine sokacak. Oyun içinde herhangi bir rehber ya da öğretici unsur bulunmadığı için sizin çözmeniz gerekiyor. Aslında bu da oyunu zevkli yapan özelliklerden biri diyebiliriz. Bir odadasınız ve bir makine ile bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz. Düşünmesi bile ilginç ve çekici değil mi? Eğer biraz İngilizceniz varsa zaten cümleleri anlayacaksınız.

Kraft

Oyunda kraft sistemi de bulunuyor. Yani oyunda üretim yapabiliyorsunuz. Üretim yaptıktan sonra hızınızı biraz artırabilirsiniz. Alın size bir ipucu daha. Tabi ki bu size biraz güce mal olacaktır ama merak etmeyin her şey lehinize olacaktır. Yani kısacası bu oyunda biraz deneme yanılma yaparak düzgün bir denge sağlarsanız her şey istediğiniz gibi olacaktır. Oyunda ki en önemli bilgiler zaten bunlardı.

Armory Machine 2 ile ilgili rehberin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşürüz.

Armory & Machine 2 Gameplay (Android / iOS)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.