Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Arma 3 Creator DLC: Global Mobilization – Cold War Germany Çıktı!

Arma 3'ün yeni genişleme paketi Steam üzerinde lansmana çıktı.

Dün haberlerimizde yer verdiğimiz Arma 3’ün yeni DLC paketi Global Mobilization – Cold War Germany nihayet oyunculara sunuldu. Dileyen oyuncular Steam üzerinden yeni genişleme paketine hemen ulaşabilirler. Oyun içerisi zenginleşmeye devam ediyor.

Arma 3 Creator DLC Global Mobilization Cold War Germany Çıktı 2 1

Yaklaşık 6 yıldır bilgisayar platformunda geniş kitleler tarafından oynanan Arma 3 içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Dün haberlerimizde yer verdiğimiz gelişmede oyuna yeni bir DLC paketinin geleceğinden söz etmiştik. Almanya’nın soğuk savaş dönemini konu alan genişleme paketi ile 1980’li yıllara gidece ve nefes kesici yeni savaş sahneleri ile karşılaşacağız.

Oyunculara 419 kilometre karalik yeni bir harita sunan genişleme ayrıca 21 farklı silah, 42 farklı araç ve toplamda 27 farklı görev sunacak. Bu görevlerin 17 tanesi çoklu olurken geriye kalan 10 tanesi de tekli mod için geçerli olacak.  Ayrıca oyuna 50 farklı yerleşim yeri de eklenmiş olacak. Oyuna yeni gelen içerikler ile rekabet ve savaşların boyutu da oldukça değişecek.  Zengin içerik ile oyuncular Almanya soğuk savaş dönemini daha iyi idrak edebilecekler.

Yayınlanması ile fiyat etiketi belli olan genişleme Setam’de 49.00 TL olarak lansmana çıktı. 6 Mayıs’a kadar yüzde 10 indirime giren yeni içerik paketi, 44.10 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Arma 3 Creator DLC: Global Mobilization - Cold War Germany Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.