Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ark Survival Evolved’a Geri Ödeme Güncellemesi!

Ark Survival Evolved için dün yapılan haberlere göre oyunu 14 gün içerisinde almış ve 2 saatlik oynama süresini geçmemiş olan kullanıcılar geri ödeme talep edebilecekler. Bu konuyla alakalı detaylı bilgi henüz açıklanmadı.

Dün gece çeşitli web siteleri tarafından yapılan bir habere göre oyuncuların Ark Survival Evolved’a ne kadar süredir sahip olduklarına ve kaç saat oynadıklarına bakılmaksızın, Steam’den geri ödeme yapılacağı bildirildi.

Ark Survival Evolved’a Geri Ödeme Güncellemesi

Oyun sitelerinin başında gelen Reddit’in yaptığı habere göre Steam, oyuncuların ARK için geri ödeme almasına izin verdiğini iddia etti. Haberi biraz daha açacak olursak, Ark Survival Evolved için oyuncuların kaç gün sahip olduklarına ve kaç saat oynadıklarına bakılmaksızın oyun için ödedikleri ücreti geri alabileceklermiş.

Bu haber bir süredir doğruydu. Ancak Steam bu konuda bu konuda ki çıkan sıkıntıları çözdü ve standart geri ödeme kuralları getirdi. Gelen bu kurallar ile birlikte oyunu son 14 gün içinde satın almış ve iki saatin altına oynamış oyuncular paralarını geri alabilecek.

Ark Survival Evolved’a Geri Ödeme Güncellemesi 1

Oyunun bir kullanıcısı 2015 yılında ön sipariş yoluyla satın aldığı Ark Survival Evolved’i teslim etmek istemiş ve 30 saatlik oynama süresine sahip olduğu için geri iadesi yapılmamış. Oyunun yapımcılarına göre, Ark Survival Evolved’i saatlerce ve günlerce oynadıktan sonra geri iade talep etmek kötüye kullanım olarak değerlendiriyor. Yani oyundan memnun değillerse günlerce ve saatlerce neden oynuyorlar? demeye getiriyorlar.

Tekrar hatırlatmakta fayda var. Yabancı kaynaklarda ki habere göre oyunu 14 gün içerisinde almış ve oynama saati 2 saatin altında ise oyun için ödedikleri ücretleri geri alabilecekler. Bu haber ne kadar doğru şuan için bilinmiyor. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.