Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ARK: Survival Evolved Switch’e Geliyor

ARK şimdi de Nintendo konsoluna geliyor.

Son yılların en popüler hayatta kalma oyunları arasında gösterilen, geçtiğimiz dönemde günümüz oyun konsolları için de çıkan ARK: Survival Evolved platform sayısını genişletiyor. Yapılan duyuruya göre ARK: Survival Evolved, şimdi de Nintendo’nun Switch konsoluna çıkış yapacak.

ark survival evolved switche geliyor 1

Studio Wildcard tarafından bugün bir duyuru yapılırken, basın bülteniyle birlikte ARK: Survival Evolved’ın Nintendo Switch çıkışı müjdesi verildi. Dinozorları ehlileştirip kurgusal bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız sandbox MMORPG oyunu, Nintendo’nun portatif oyun konsolu Switch için 30 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkacak.

ARK: Survival Evolved’ın Switch sürümünde de dinozorları eğitebilecek, düşmanlarla mücadele edebilecek ve istediğiniz her yerde devasa yapılar yaratabileceksiniz. Doğanın hem lehinize, hem de aleyhinize çalışacağı oyunda Switch versiyonu da orijinal oyundaki özelliklere sahip olacak. Kısıtlamalar yer almayacak ve tam bir ARK deneyimi sunulacak.

Oyunda orijinal ARK’nin tüm haritası yer alacak ve 100’ün üzerinde tarihsel dinozor ile yaratık bulunacak. 2017 yılında Studio Wildcard tarafından geliştirilen ve dağıtımı yapılan ARK: Survival Evolved, şu anda Steam üzerinde de 77,00 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.