Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ARK: Survival Evolved, Expansion Paketini Aldı!

ARK: Survival Evolved yeni bir genişleme aldı.

Studio Wildcard, Instinct Games, Efecto Studios ve Virtual Basement LLC iş birliği ile geliştirilen ve yayınlanan ARK: Survival Evolved yeni bir içerik paketi aldı.

ARK Survival Evolved Expansion Paketini Aldı 2

Steam’de 4 gün boyunca ücretsiz olan ARK: Survival Evolved bu sabah yeni bir genişleme paketi de aldı. Expansion adındaki genişleme paketi ile oyuna terk edilmiş prototip mikro biyosferler geldi. Oyuncular bu biyosferleri keşfedecek ve farklı içerikler karşılaşacaklar. Steam’de bilgisayar oyuncularına 32.00 TL olarak sunulan Expansion genişlemesi bizlere daha zengin bir içerik sunacak. Hayatta kalma mücadelesinin verildiği oyunda yeni yerler keşfedecek ve çeşitli zorluklarla karşılaşacağız.

4 gün boyunca ücretsiz olarak da oynanabilen ARK: Survival Evolved, 13 Kasım’a kadar da yüzde 60 indirimle 77.00 TL yerine 30.80 TL’ye satılıyor. Oyuncular ücretsiz olarak oyunu deneyimleyebilecek ve indirimli olarak oyuna sahip olacaklar. Yeni genişleme paketi ile de içeriğini genişletmeye devam eden yapım önümüzdeki haftalar içerisinde de muhtemel bir güncelleme alacak. Yeni genişleme ile oyunculara yeni içerikler sunan açık dünya oyunu 4 gün boyunca bedava oynanacak.

ARK: Extinction Expansion Pack Launch Trailer!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.