Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ARK: Survival Evolved Çin’ de Açıldı. Üstelik Ücretsiz

ARK: Survival Evolved' ın uzun süredir beklenen Çin sunucusu açıldı. ARK' a Çin' den de erişim sağlanıyor

ARK: Survival Evolved Online Çin’ de satışa sunulacak. Bedavaya ARK sunucuları açılacak. 1 Ocak  2017′ de resmi olarak satışa sunulacağı belirtilen oyunun tüm sunucuları İngiliz sunucuları ile aynı olacak. Yayıncılığını Snail Games’ in yapacağı oyunun bizde ki oyundan daha verimli bir performans sergilemesi bekleniyor. Bunun sebebi ne tam olarak bilmiyoruz. Hayır madem oyun düzgün bize de düzgününü verin dimi 🙂

Çinli arkadaşlarımız zaten geç başladılar daha fazla geç kalmasınlar diye, materyal toplamak ve hayvan eğitmek gibi şeylerin iki veya üç kat daha hızlı olması bekleniyor. Snail Games,oyunda bir harita ve öğretici derste eklemiş. Ayrıca, geliştirici ekiple hızlıca iletişime geçmek oyun içine özel posta kutuları eklendi. 

904 3

Oyunda ki orijinal sunucu kapasitesine sadık kalınarak tüm kabileleri savaşabilmeleri için özel bir savaş sunucusu olacak. Savaşmaya karar vermiş iki kabile, öncesinde kendilerini geliştirmek için fırsat bulacaklar. 

 
Oyunlarda savaşlarda verdiğiniz emekler yerine savaş sunucularında geçecek, bu sayede çok daha rahat ve savaş odaklı evler inşaat edebileceksiniz.  

Çin’ de ki arkadaşlarımızın da bu özelliklere kavuşması hepimizi mutlu etti. ARK’ ın hızına yetişememeye başladım artık. Üstelik düzenli oynadığım oyun ancak, bizde var olup ta o serverda var olmayan şeyler var mı emin konuşamıyorum. Çünkü her gün güncelleme gelmeye başladı. Adamlar günlük yaptıklarını oyuna ekliyorlar. İnsan biraz biriktirir 🙂 Ama yine de oyun iyice düzelmeye başladı. Böyle bir oyun yapılmaz bir daha. O da bir gerçek. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.