Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aral Disney ile Anlaşma Yaptı

Aral Disney ile Anlaşma Yaptı

Marvel kahramanlarını hatırlamayanlarınız yoktur değil mi? Bence olmamalı çünkü sizlere çok güzel bir haberim var. Disney Infinity sizler için bir güzellik yapıp Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes için start tuşuna bastı. 

 The Walt Disney Company artık Aral ile devam etme kararı alarak, Disney Interactive ve Marvel'ın Ps4,Ps3 ve diğer konsollar için geliştirilen Marvel Super Heroes satışını Türkiye'de başlattı! 

Yapılan açıklama ise şu yönde:

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes, NPD Group’un video oyun perakende satış verilerine göre geçen yılın 1 numaralı oyuncak/video oyun karışımının devam oyunu olma özelliği de taşıyor ve Aral ile Türk oyun severlere masal gibi bir dünyanın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes Başlangıç Paketi içinde 2.0 oyun yazılımı, Disney Infinity 2.0 Tabanı, Marvel’s The Avengers Oyun Seti ve üç karakter figürü (Iron Man, Black Widow ve Thor), iki Oyuncak Kutusu Oyun Diski, bir web şifresi kartı ve yeni Oyuncak Kutusu 2.0 sizleri bekliyor. Marvel’in Spider-Man ve Guardians of the Galaxy Oyun Setleri ve bu dünyalardan ek figürler ayrı satılacak. Geçen yılki Disney Infinity’deki tüm karakter ve Oyun Diskleri Oyuncak Kutusu 2.0 ile de uyumlu.

“Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes ile Marvel’in en ikonik karakterlerinden bazılarının yepyeni hikayelerini en büyük video oyun serilerinden birine getirdiklerini dile getiren Marvel Entertainment İnteraktif & Dijital Dağıtım Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Peter Phillips, “Bu Marvel tarihindeki en önemli oyunlardan biri ve inanıyoruz ki her yaştan hayranımız ve koleksiyoncular bu deneyim karşısında hayranlıklarını gizleyemeyecekler” diye konuştu.

Geliştirilmiş 2.0 Oyuncak Kutusu modu oyuncak diskleri sayesinde klasik Zindan Keşfi ve Kule Savunması gibi modları da bünyesinde barındırıyor.

resimler 542ea6f66dc54542ea6f66dc8e

“Disney Infinity’nin 2.0 versiyonunda oyununu neredeyse tüm özelliklerinde yenilikler yaparak dünyanın dört bir yanındaki Marvel hayranlarının tüm beklentilerini karşılamaya çalıştıklarını belirten Avalanche Software Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Blackburn, “İster tamamen yeni karakter yetenekleri ve savaş sistemleri ile oynasınlar, orijinalden dört kat daha büyük Oyun Setlerini keşfetsinler veya yeni Oyuncak Kutusunda dünyalar yaratsınlar, hayranlarımızın Disney Infinity’nin geçirdiği evrimden etkileneceklerine eminiz” dedi. 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Batuhan Bedir

    Aral’dan oyun alan var mı?

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.