Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Uygun Fiyatlı iPhone 9 Plus Modelini Duyurabilir

Apple'ın uygun fiyatlı ikinci akıllı telefonu iPhone 9 Plus modeli olabilir.

Apple’ın 2020 yılında iki farklı iPhone SE 2 / iPhone 9 modeli tanıtacağının ortaya atılmasının ardından tanıtılacak olan diğer iPhone SE 2 / iPhone 9 modeli merak edilmeye başlandı. Apple’ın bu uygun fiyatlı akıllı telefonu iPhone SE 2 Plus / iPhone 9 Plus olabilir. 

apple uygun fiyatli iphone 9 plus modelini duyurabilir 2

Akıllı telefon pazarında son yıllarda önemli bir düşüş yaşayan Apple, bu düşüşe bir dur demek için daha uygun fiyatlı iPhone modelleri üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki aylarda iPhone SE 2 / iPhone 9 modelini tanıtacak olan Apple bu yıl içerisinde uygun fiyatlı bir akıllı telefon daha tanıtabilir. 

Apple’ın 2020 yılının sonlarında tanıtacağı yeni iPhone SE 2 / iPhone 7 modelinin Plus modeli olacağı Apple tedarikçileri tarafından aktarılıyor. Bu yıl içerisinde 5.4 inç büyüklüğünde iPhone 12, 6.1 inç büyüklüğündeki iPhone 12 Plus, 6.1 inç büyüklüğündeki iPhone 12 Pro ve 6.7 inç büyüklüğündeki iPhone 12 Pro Max modellerini tanıtacak olan Apple’ın bu modellere ek olarak iki yeni uygun fiyatlı iPhone modelini tanıtmasıyla birlikte toplamda 6 yeni iPhone modeli 2020 yılında tüketicilerin beğenisine sunulmuş olacak.

iPhone 9 Plus Özellikleri 

Apple’ın 2020 yılının sonlarında tanıtacağı iddia edilen iPhone 9 Plus modelinin 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelmesi bekleniyor. Face ID yerine Touch ID teknoloji ile birlikte gelecek olan iPhone 9 Plus modeline dair yeni bilgilerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.  

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.