Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple iPhone SE 2 Modelini Test Etmeye Başladı

Apple uygun fiyatlı iPhone modelinin test sürecine başladı.

Teknoloji devi Apple, uygun fiyatlı yeni iPhone modeli iPhone SE 2 ya da iPhone 9 modelini test etmeye başladı. Peki Apple’ın yeni iPhone modelini test etmeye başlaması ne anlama geliyor. 

apple iphone se 2 modelini test etmeye basladi

Akıllı telefon üreticisi Apple’ın uygun fiyat etiketine sahip, iPhone SE 2 ya da iPhone 9 modeli üzerinde çalışmaya başladığı aktarılmıştı. Apple’ın yeni iPhone modelinin seri üretimine başlamaya hazır olduğu da gelen bilgiler arasında yer almıştı. Ortaya atılan son bilgilere göre ise uygun fiyatlı yeni iPhone SE modelinin çok yakında olduğunu gösteriyor. 

Apple’a yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Apple, iPhone SE 2 modeli test etmeye başladı. Apple’ın iPhone SE 2 modelini test etmeye başlamasıyla birlikte iPhone SE 2 modelinin seri üretiminin yakın olduğu iddiaları da arttı. Zira test edilme süreci seri üretim sürecinin hemen önünde yer alan süreç. 

Çin kaynaklarının aktardıklarına göre Apple iPhone SE 2 modelinin seri üretimine şubat ayının ortalarında başlayacak. Apple’ın iPhone SE 2 modelinin seri üretimine şubat ayında başlamasıyla birlikte telefonun en kötü ihtimalle mart ayında duyurulması bekleniyor. 

Apple’ın daha satın alınabilir bir iPhone modeli olacak olan iPhone SE 2 modeli 400 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

iPhone SE 2 / iPhone 9 Özellikleri

Apple’ın iPhone 9 modeli 4.7 inç büyüklüğünde LCD ekran ile birlikte gelecek. Gücünü Apple’un A13 işlemcisinden alacak olan iPhone 9 modeli 3 GB RAM ile desteklenecek. 399 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan iPhone 9 modelinde ayrıca 3D Touch özelliği bulunmayacak ve iPhone 9 modeli Touch ID sensörü ile birlikte gelecek. Uzay grisi, gümüş ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeceğine sahip olacak olan iPhone 9 modeli 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanı seçenekleriyle birlikte gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.