Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple iOS İçin Project xCloud Macerası Sona Erdi

Microsoft’un merakla beklenen bulut tabanlı oyun akış servisi Project xCloud servisinin iOS akibetini açıkladı. xCloud Apple platformuna gelmeyecek. 

Teknoloji devi Microsoft’un bulut tabanlı oyun akış servisi Project xCloud servisini Apple cihazlarında kullanmak isteyen kullanıcılar için kötü haber geldi. 

apple ios icin project xcloud macerasi sona erdi 2

Yazılım devi Microsoft’un bulut tabanlı oyun akış servisi Project xCloud servisi bilindiği üzere 15 Eylül tarihinde Android platformuna geliyor. İlk olarak belli ülkelerde kullanıma sunulacak olan bu servisin iOS servisine gelmesi ise tarih oldu. 

Microsoft’un Game Pass Ultimate paketine dahil edilecek olan ve ilk olarak sunulmasa da ilerleyen dönemlerde ülkemizde de kullanıma sunulacak olan Project xCloud servisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Microsoft’un servisini kullanmak isteyen kullanıcıların Game Pass Ultimate abonesi olması ve Wi-Fi ya da LTE hızında internete bağlanması gerekiyor. Servisin Android platformuna geleceğini açıklayan Microsoft, servisin iOS akibeti hakkında açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamaya göre servisin iOS platformuna gelmeyeceği açıklandı. Apple App Store kuralları ve politikaları nedeniyle xCloud servisinin iOS testlerini durduran Microsoft xCloud servisinin iOS platformuna gelmeyeceğini duyurdu. Apple’ın xCloud ve Stadia konusunda takındığı bu tutumun kullanıcılar tarafından eleştirildiğini belirtmekte yarar var. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.