Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın 3’ncü Sezonu Yarın Başlayacak!

Apex Legends'ın yeni sezonu için geri sayım başladı.

Şu sıralar 3’ncü sezonu ile beklenmeye başlanan Apex Legends için geri sayım başladı. Oyuncuların merakla beklediği Crypto karakteri 3’ncü sezon ile yarın ilk kez karşımıza çıkacak. Yeni sezonda oyunculara yeni içerikler de sunulacak.

Apex Legends’ın 3’ncü Sezonu Yarın Başlayacak 2

Günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Apex Legends yeni sezonu ile yine oyunculara rekabet dolu maçlar sunmaya de hazırlanıyor. Yarın gün içerisinde yeni bir güncelleme ile yeni sezonunun kapılarını oyunculara açacak olan yapım yeni sezonunun adını geçtiğimiz haftalarda Meltdown olarak duyurmuştu.

Oyuncuara Meltdown sezonu ile birlikte yeni bir harita olan World Edge sunulacak. Oyuncular World Edge üzerinde yeni içerikler keşfedecek ve aksiyon dolu mücadelelere katılacaklar. Buna ek olarak yeni karakter olan Crypto da yeni sezon ile oyuncuların beğenisine sunulacak. Yeni sezon ile birlikte karşımıza çok sayıda yeni kozmetik ürünler, silah skinleri ve yeni bir Season Pass çıkacak. Oyuncular harita üzerinde her çeşit ganimete de ulaşabilecekler.

Yeni sezon ile oyun içerisindeki rekabetçi ortam da büyük bir ölçüde artacak. Oyuncular daha zengin ve daha sürükleyici bir atmosferde hayatta kalmaya çalışacaklar.

Apex Legends Season 3 – Meltdown Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.