Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’a Yeni Bir Mod Gelecek!

Yeni sızıntılara göre Apex Legends'a yeni bir mod gelecekmiş.

70 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan ve oynanmaya devam eden Apex Legends her geçen gün kitlesini artırmaya devam ederken oyun içerisine dair yeni sızıntılar da gündeme gelmeye devam ediyor.

Apex Legends’a Yeni Bir Mod Gelecek 2

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta veri madencileri Apex Legends’ın data dosyaları arasında Forge ve Conduit adında iki karaktere ulaşmış ve bu karakterleri internete sızdırmışlardı. Yeni karakterler oyuna ne zaman gelecek bilinmezken bugün yeni detaylar ortaya çıktı. Veri madencileri bu seferde oyuna gelmesi beklenen yeni oyun modunu internete sızdırdı.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Apex Legends’ın yeni modu King f the Hill konseptine dayalı olacakmış. Veri madencisi That1MiningGuy tarafından sızdrılan yeni bilgiler de oyuna yeni bir modun geleceğini yayınladığı video ile paylaşmış.

Oyunun kaynak kodları arasında da bir kaç özel bilgiye erişen veri madencisi yeni modun detayları hakkında fazla bilgi vermezken oyundaki diğer modlara benzer olacağını belirtmiş. Yeni mod hakkında maalesef daha fazla bilgi yer almıyor.

Geliştirici ekipten yeni moda dair herhangi bir açıklama gelmezken önümüzdeki süreçte yeni içeriklerin oyuncular ile paylaşılması bekleniyor.

https://youtu.be/F7dfUK_0meA

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.